top of page

VISIE

Door de klimaatopwarming beseffen we enerzijds beter hoe belangrijk bomen en natuur zijn. Anderzijds krijgen inheemse bomen het moeilijker en vormen soms een groter gevaar dan vroeger. In het verstedelijkte Vlaanderen is het belangrijk dat de bomen die er al staan juist beheerd worden en dat nieuwe bomen zo aangeplant worden, dat ze beter bestand zijn tegen toekomstige klimaatomstandigheden.

DSC_0513.JPG
Over: Over ons
DSC_8951 b.jpg

ACHTERGROND

Boomverzorging Fonteyn is het bedrijf van Jeroen Fonteyn. Jeroen is sinds 2013 actief als boomverzorger. Hij heeft de noodzakelijke kennis om het juiste advies te geven en beheerst de gepaste technieken voor de verzorging, het onderhoud, de aanplanting en eventueel het verwijderen van bomen.

Over: Over

ETW

Jeroen is gecertificeerd als European Tree Worker (ETW). Dit is een toonaangevende standaard binnen Europa en staat garant voor een uitstekende theoretische kennis en deskundige techniek. Met een ETW boomverzorger kan u rekenen op de beste zorgen en betrouwbaar advies over uw bomen. Klik hier voor meer informatie over het certificaat.

ETW%20logo-4c%5B117%5D_edited.png
Over: Over ons
bottom of page